dimecres, 14 d’octubre del 2009

Carta a tots els centres educatius públics de La Garriga:

Equip directiu del centre,



Benvolgudes i benvolguts,


Us fem arribar una proposta que des de la nostra entitat “El cargol s’ho fa sol!”i el “Projecte Rius (Fundació Hàbitats)”, creiem que us pot agradar i ser de gran ajuda.

Sense voler ser pretensiosos, l’activitat que us plantegem és la descoberta del Riu Congost, un hàbitat cada cop més amenaçat que cal que entre tots protegim i respectem.

Aquesta proposta us vol convidar a participar en una “macro-acció” en la que tots els centres d’Ensenyament Municipal Públics, volem que s’hi sumin.

Al llarg del curs cada centre planteja una sèrie de sortides formatives en que els mestres i els seus alumnes s’han de desplaçar fora del terme municipal per conèixer activitats, espais, oficis, que des del centre estant, els hi seria impossible. Seguint amb aquest plantejament, us volem instar a que feu d’aquesta activitat que nosaltres us plantegem, una sortida formativa més, on conèixer i descobrir espais propers d’alt valor ecològic, que sense el vostre reconeixement i el del vostres alumnes desapareixeran deixant un buit irreparable.

Esperem que l’activitat us engresqui i us estimuli. Gràcies per la vostra paciència i predisposició.


Atentament,



El cargol s’ho fa sol!


Per a més infromació i dubtes: elcargolshofasol@gmail.com o truqueu al 600.08.84.41 (Pol)